Integrale verkeersactie Bezuidenhoutseweg

Den Haag – De politie organiseerde vrijdag 16 november vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur een integrale verkeersactie op de Bezuidenhoutseweg. Daaraan deden naast de politie de Rijks- en Gemeentebelastingen, de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) en een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie aan mee.

De Rijksbelastingdienst nam 24 voertuigen in beslag en inde 28.480 euro. De gemeentelijke Belastingdienst legde op zes voertuigen beslag en inde daarnaast nog eens voor 3.200 euro aan openstenstaande vorderingen. De incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie nam nog eens twee voertuigen in beslag.

 

Meerdere bekeuringen

Op de controleplaats zijn door de politie 45 bekeuringen geschreven voor onder andere rijden zonder rijbewijs en rijden zonder verzekering. Daarnaast werd van twee bestuurders hun rijbewijs ingenomen, zij reden veel te hard, en stonden 6 bestuurders gesignaleerd voor in totaal 1710 euro aan openstaande boetes. Deze boetes werden direct betaald. Tijdens de controle heeft de politie nog één auto en één bromfiets in beslaggenomen voor nader (technisch) onderzoek.

 

Bekijk de foto’s via deze link