Inschrijven buurttuinen 2011

De gemeente Den Haag stelt ook dit jaar weer buurttuinen beschikbaar. Hagenaars die willen tuinieren, kunnen zich op 2 en 9 februari aanmelden voor een buurttuin. Gedurende het tuinseizoen, van 15 maart tot 1 november 2011, kunnen huurders hier hun eigen groente, bloemen en planten verbouwen.
 
Kosten
Er zijn tuinen voor mensen van 55 jaar en ouder en tuinen voor basisschoolleerlingen en hun ouders. De tuinen voor 55-plussers zijn 30 m² groot en kosten 39,00 euro. De tuinen waarin kinderen met hun ouders kunnen tuinieren zijn 15 m² groot en kosten 19,50 euro. Voor de meeste tuinen is tegen betaling van 4,00 euro een sleutel te krijgen, zodat ook na sluitingstijd kan worden getuinierd.
 
Aanmelden
Hagenaars kunnen zich alleen persoonlijk en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs op onderstaande locaties aanmelden. Dit kan uitsluitend op woensdag 2 en 9 februari tussen 9.00 en 16.00 uur. Zodra het maximale aantal is bereikt, stopt de mogelijkheid om aan te melden.
Er is een maximum van één tuin per huishouden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Na aanmelding volgt de officiële inschrijving en uitgifte van de tuinen (op volgorde van aanmelding). Hierover krijgen aanmelders ter plaatse meer informatie.
 
Locatie tuin
Locatie voor aanmelding op 2 of 9 februari


– Clingendael
– Overbosch
 
Milieu Service Punt Reigershof
Reigersbergenweg 280


– Havenkade 
– Markenseplein
– Duivelandsestraat
 
Stadsboerderij ’t Waaijgat
Havenkade 75


– Kornoeljestraat
– Mozartlaan
– Madestein
– Kamperfoelistraat
 
Schooltuin de Kornoelje
Kornoeljestraat 117


– Molenweide
– Hildebrandplein
– Groenteweg
 
Stadsboerderij de Molenweide
Stuwstraat 31 


– Zuiderpark
– Erasmusweg
– Nijkamp
 
Milieu Service Punt Zuiderpark
Anna Polakweg 7 (ingang Vreeswijkstraat)

Meer informatie staat op www.denhaag.nl/buurttuinen