Informatiecentrum Den Haag Nieuws Centraal vanaf september gesloten

Het informatiecentrum van Den Haag Nieuw Centraal aan het Koningin Julianaplein 7 sluit vanaf september haar deuren voor het publiek. Een deel van de tentoonstelling zoals de maquette verhuist naar een plek in of nabij de stationshal.
Tot het einde van dit jaar is het informatiecentrum alleen voor groepen op afspraak open. Per januari 2012 is het definitief gesloten. Vragen kunt u blijven stellen via de e-mail of telefoon. Op dit moment is nog niet bekend waar en wanneer precies een deel van de tentoonstelling zoals de maquette weer te bezichtigen zal zijn. Tussen de deelnemende organisaties in het informatiecentrum vindt hier overleg over plaats.
De voorlichting over Den Haag Nieuw Centraal gaat meer digitaal plaats vinden. Zo is bijvoorbeeld de website vernieuwd. Op de site staat o.a. actueel nieuws over de bouwwerkzaamheden, informatie over alle bouwplannen en filmpjes zoals een virtuele wandeling door de nieuwe OV-terminal. Ook kunt u inmiddels de werkzaamheden volgen via Twitter: @DHNCentraal.