In de herfstvakantie: Groenweken VÓÓR Welzijn

Tijdens de herfstvakantie kunnen Hagenaars bij VÓÓR Welzijn  terecht voor uiteenlopende groenactiviteiten in de stadsdelen Segbroek, Loosduinen, Haagse Hout en Leidschenveen/Ypenburg.
Wijkbewoners, van jong tot oud, kunnen op ontdekkingstocht door het groen in hun wijk en zullen verrast worden door onbekende groene parels bij hen in de buurt. De activiteiten variëren van  bollen planten, kruidenworkshop, landschapsfotografie tot natuurspeurtochten, voor elk wat wils.

De i-Shops, de informatiepunten in de buurtcentra van VÓÓR Welzijn, zijn deze weken groen gekleurd en wijkbewoners kunnen hier terecht voor informatie over deze en andere ‘groene’ activiteiten in hun wijk.


Speciale aandacht vragen we voor de natuurfotowedstrijd: bewoners, jong en oud, worden uitgenodigd om hun foto’s van natuur in hun wijk op te sturen naar groeninhaagsehout@voorwelzijn.nl.


Kijk op www.voorwelzijn.nl voor het volledige Groenprogramma of haal het programmaboekje bij een buurtcentrum in één van de vier stadsdelen.