Idee voor een Haagse Brug activiteit? Er is subsidie beschikbaar!

Wilt u zelf ook een leuke internationale activiteit organiseren? Voor ieder stadsdeel is een klein budget beschikbaar voor het organiseren van Haagse Brug activiteiten. Originaliteit en creativiteit worden zeker op prijs gesteld bij het bedenken van een Haagse Brug evenement, maar ook al bestaande evenementen komen in aanmerking.
Het is belangrijk dat het evenement 1 van de volgende doelen heeft: 
– Hagenaars en Haagse expats met elkaar in contact brengen
– Den Haag als Internationale Stad van Vrede en Recht promoten
– Bevorderen dat Hagenaars trots zijn op hun stad
Aanvraagformulier invullen
Voldoet uw idee aan 1 van deze doelen en lijkt het u leuk het evenement te organiseren? Laat het dan weten aan het Haagse Brug team door het invullen van het Aanvraagformulier. En misschien vindt het door u bedachte evenement straks ook echt plaats in uw stadsdeel!
Enkele leuke suggesties
In stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg is dit jaar een gastvrijheidsproject ‘Le-Yp invites‘ opgezet. Het doel daarvan is om de Haagse expats in contact te brengen met de Hagenaars die wonen in dit stadsdeel, en andersom natuurlijk.
In stadsdeel Scheveningen heeft in 2012 het Spaans Genootschap van Den Haag een bijzondere activiteit georganiseerd voor Spaanstalige kinderen (en hun ouders) in Den Haag: een poppenkastvoorstelling in het Spaans in restaurant Chicoleo. Dit konden ze doen dankzij een bijdrage van de Haagse Brug.