Huisvuilkalender alleen nog digitaal

Vanaf 3 december 2012 is de huisvuilkalender er alleen nog digitaal. U krijgt dus geen papieren huisvuilkalender meer thuis gestuurd. Dit jaar wordt er ook geen nieuwe afvalpas verzonden. De afvalpas die u vorig jaar samen met de huisvuilkalender heeft ontvangen is geldig tot 2015.

Via de digitale huisvuilkalender kunt u snel een eenvoudig zien wanneer u uw huisvuil kunt aanbieden. Ook de inzameldagen van oud papier en kerstbomen staan op de kalender aangegeven. De digitale huisvuilkalender kunt u printen en o.a. bereiken via de homepagina van Bezuidenhout.nl (rechtsonder; “ga direct naar”).

Gewijzigde inzameldagen
Het is mogelijk dat uw huisvuildag wijzigt vanaf 3 december 2012. Kijk daarom goed op de huisvuilkalender of u uw huisvuil op een andere dag moet aanbieden.
De gemeente controleert of u uw huisvuil op de juiste dag en op de juiste manier aanbiedt. Wie zijn afval toch verkeerd aanbiedt, is in overtreding. Wie overtreedt, moet betalen!

U kunt geen papieren kalender meer aanvragen
De huisvuilkalender is alleen nog maar digitaal te bekijken. U kunt geen papieren kalender meer aanvragen. U kunt wel een print maken van de digitale huisvuilkalender. Op die manier heeft u toch een papieren kalender.

Afval wegbrengen
Wilt u zelf grofvuil wegbrengen naar 1 van de afvalbrengstations? Neem dan uw Afvalpas mee. Zonder pas heeft u geen toegang tot een Afvalbrengstation. U kunt ook een afspraak maken om uw grofvuil gratis bij u op te laten halen.

Haagse Afvalpas
De Haagse afvalpas die in november 2011 is verstrekt is tot 2015 geldig. Er komt dus geen nieuwe afvalpas. Afvalpas kwijt? Vraag deze dan opnieuw aan of bel de gemeente op 14 070.