Hugo Borst openhartig over dementie van zijn moeder

Het Alzheimer Café Haagse Hout opende op 9 september het nieuwe seizoen van maandelijkse bijeenkomsten met gastspreker Hugo Borst, columnist in het AD. Hij vertelde openhartig over de dementie van zijn moeder naar aanleiding van zijn boek “Ma” dat in november verschijnt wat voor veel herkenning en uitwisseling onder mantelzorgers in het publiek zorgde. Het werd in Wijkcentrum Mariahoeve een bijzondere avond met ruim 100 bezoekers.

In het Alzheimer Café Haagse Hout staat elke 2e woensdag van de maand een ander thema met gastspreker centraal. Op 14 oktober is dat het onderwerp ‘Wat is vergeetachtigheid en wat is dementie?’, 11 november ‘Omgang met gedragsveranderingen’ en het jaar wordt afgesloten op 9 december met ‘De draagkracht van de mantelzorger’.

Geïnteresseerden voor het Alzheimer Café aan Ivoorhorst 155 zijn op de avonden vanaf 19 uur welkom, het programma duurt van 19.30 tot 21 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij programmacoördinator Jozien Wolthers, JWolthers@cardia.nl, 06-13802118.