Hoogste woontoren van Den Haag op weg naar de top

Op dinsdag 27 september heeft Wethouder Marnix Norder een symbolische handeling verricht op een van de topverdiepingen van de hoogste woontoren van Den Haag in aanbouw, New Babylon City Tower. Op weg naar de top en het hoogste punt van de woontoren, stortte de wethouder beton op de 38e verdieping van het woongebouw. Eind oktober behaalt de toren het hoogste punt. De bouw van New Babylon is in handen van Boele & van Eesteren en Ballast Nedam.

New Babylon biedt bewoners en gebruikers full-service appartementen (City Tower en Park Tower) met een indrukwekkend uitzicht over de stad, hyper moderne kantoren inclusief een business center, een shopping center en leisure. Woongebouw City Tower bestaat uit 44 etages met 205 woningen en is met 142 meter de hoogste woontoren van Den Haag. De tweede 100-meter hoge woontoren Park Tower is eind 2010 opgeleverd en wordt al bewoond.

Appartementen in hoogste woontoren in verkoop
De verkoop van de appartementen in de City Tower start op zaterdag 12 november in het atrium van New Babylon. In het tweede kwartaal van 2012 worden de woningen opgeleverd. In het tweede kwartaal 2012 worden ook het New Babylon Business Center (NBC) en de kantoren opgeleverd. De officiële opening van het shopping center staat gepland voor medio 2012. Informatie:
www.newbabylon.nl.