Hoe wilt u uw mening geven?

Doe mee aan het online gesprek
Een groep bewoners en medewerkers van de gemeente hebben samen ideeën uitgewerkt over hoe Hagenaars betrokken zouden willen worden bij plannen in de stad. Geef uw mening over deze ideeën! Dit kan tijdens een online gesprek op dinsdagavond 27 september.

Hoe wilt u als bewoner betrokken worden bij de nieuwe inrichting van een speeltuin? Bijvoorbeeld door een informatieavond, via Facebook of op een andere manier? En als u zelf een initiatief heeft voor bijvoorbeeld het aanleggen van een buurttuin of een belkring voor ouderen of iets anders voor in uw buurt: hoe zou u dat dan willen bespreken met de gemeente? Weet u waar u dan moet zijn?

Geef uw mening
Een groep bewoners en medewerkers van de gemeente hebben alvast nagedacht hoe Hagenaars betrokken zouden willen worden. Zij vragen nu aan u wat u van hun ideeën denkt. En zij willen graag dat u uw eigen ideeën doorgeeft over manieren van meepraten en meedenken over plannen in de stad. Doe daarom mee aan het gesprek hierover via internet!

Online gesprek
Op dinsdagavond 27 september van 19.30 tot 20.30 uur kunt u meedoen aan het online gesprek. Op een website kunt u dan reageren op meningen van andere deelnemers en aangeven wat u van een aantal stellingen vindt. Op deze manier kan de gemeente zien wat echt belangrijk wordt gevonden door haar inwoners, en de ideeën over het betrekken van bewoners eventueel aanpassen.

Aanmelden
Wilt u meedoen? Meld u aan voor dit online gesprek door uw e-mailadres en/of telefoonnummer in te vullen op de website van bureau Synthtron. Daarna ontvangt u inloggegevens om mee te kunnen doen aan het gesprek.