Herfst Fair in de Christus Triumfatorkerk

Zaterdag 19 november van 10 tot 15 uur: HERFST FAIR
De HERFST FAIR in de Christus Triumfatorkerk bestaat uit een aantal onderdelen.

MARKT voor WORKSHOPS
Gemeenteleden en wellicht ook wijkgenoten bieden in een kraampje informatie over een op een later tijdstip te organiseren workshop en de mogelijkheid zich daarvoor in te schrijven. De onderwerpen van de workshops zullen zeer divers zijn, dus voor elk wat wils. De kosten van de workshops zullen beperkt zijn, en de opbrengst is voor het goede doel.

BAZAR
Tijdens de traditionele bazar hebben we heel veel prima (vaak ook nog nieuwe) kleding en schoeisel, veel boeken, creaties van de handwerkclub, enzovoort. U kunt uw geluk beproeven bij het rad van fortuin met vele mooie prijzen, en we draaien ook een aantal kinderrondes. Uiteraard ontbreken niet de nodige versnaperingen: koffie, thee met gebak, soep en broodjes, haring en lekkerbekjes.
Het gebak wordt onder andere aangeleverd door deelnemers aan de wedstrijd “heel CTK bakt” !
Ook de opbrengst van de bazar is uiteraard voor het goede doel.

AANLEVEREN
Van maandag 14 t/m vrijdag 18 november kunt in de kerk uw spullen voor de bazar inleveren:
Tweedehands schone, hele volwassen- en kinderkleding en schoeisel, tassen en sierraden. Ook boeken van allerlei soort zijn welkom, evenals cd’s en platen.
Let op: s.v.p. GEEN huishoudelijke spullen, meubels, computers en bijbehorende zaken.
Voor het rad van fortuin kunt u (zo goed als) nieuwe zaken inleveren, die als prijs bij het rad kunnen dienen. Denk daarbij aan ‘goedbedoelde’ verjaardagscadeaus, die bij u ongebruikt in de kast staan.

HET GOEDE DOEL
De opbrengst van de HERFST FAIR gaat voor 1/3 (max. € 1000.-) naar een project van de stichting Waar Ontwikkeling Werkt. Het project Corazon Inquito richt zich specifiek op kinderen en jongeren uit de marktwijk Gran Poder in La Paz, Bolivia.
De rest komt ten goede van de wijkkas van de Christus Triumfatorkerk.

U bent van harte welkom op onze HERFST FAIR.

Wilma Beeftink, Ruud Stiemer
Wouter en Ineke Müller