Haagse gewond na val uit raam in de Camphuijsstraat, politie zoekt getuigen

Den Haag – Een 22-jarige Haagse raakte donderdagavond zwaargewond na een val uit een raam van een woning aan de Johannes Camphuijsstraat. De politie zoekt getuigen.
De politie kreeg donderdagavond 3 juli rond 22.40 uur een melding dat een vrouw uit het raam van een woning, op de derde etage, aan de Johannes Camphuijsstraat naar beneden was gevallen. De vrouw raakte daarbij zwaargewond. Zij werd vervoerd naar het ziekenhuis waar zij is opgenomen. Drie mannen die in de woning aanwezig waren, werden aangehouden. Het gaat om drie Hagenaars van 27, 54 en 57 jaar. De politie onderzoekt hun mogelijke betrokkenheid bij de val.
Tips? Bel de politie
De recherche van politiebureau Overbosch is op zoek naar getuigen. Heeft u donderdagavond 3 juli rond 22.40 uur iets gezien wat de politie kan helpen om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van de val. Of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen. Belt u dan met de recherche van politiebureau Overbosch op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.