Grote belangstelling voor open dag Den Haag Centraal

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op station Den Haag Centraal. ProRail organiseerde samen met haar partners NS, gemeente Den Haag en Babylon een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in de verbouwing van het station.

De hele dag stond er een informatiekraam in de stationshal, waar allerlei informatie over het bouwproject te verkrijgen was. In tien rondleidingen hebben de projectmedewerkers van ProRail en Strukton zo’n 500 mensen door het station en over het bouwterrein geleid.

De mensen vonden de bouwwerkzaamheden duidelijk interessant en stelden veel vragen aan de rondleiders. Ongeveer 200 mensen hebben een presentatie van ProRail, NS Stations of Benthem Crouwel Architecten bijgewoond.

Voor de kinderen was er een speurtocht, waar tientallen kinderen aan hebben meegedaan. Ook hebben veel kinderen (maar ook volwassenen!) zich laten fotograferen in bouwvakkerskleding.

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. Op Facebook kunt u meer foto’s van de open dat bekijken.