Grand Café De Wens opent op 1 mei in Monarch Tower

Op donderdag 1 mei opent grand café De Wens haar deuren in de Monarch Tower aan de Prinses Beatrixlaan 5 in Den Haag.
Wen Tung, eigenaar van het restaurant, heeft veel ervaring in de (Haagse) horeca. Hij runt ook het succesvolle grand café de Haagsche Wens aan de Leeghwaterkade, bij de Haagse Hogeschool.  
Tung: “Het Beatrixkwartier heeft zich ontwikkeld tot een levendige nieuwe wijk waar wonen, werken en ontspannen samen komen. Dagelijks verblijven er duizenden mensen in dit gebied. Een grand café op deze plek maakt het compleet. Een wens die in vervulling gaat!”
 
De Wens is maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 uur tot 21:30 uur. www.grandcafedewens.nl
Top tien duurzaamste gebouwen van Nederland
Monarch Tower heeft het BREEAM excellent certificaat ontvangen. Zowel Monarch I als de Monarch Tower staan in de top 10 van meest duurzame nieuwe opgeleverde gebouwen in Nederland.
 
Monarch Tower
De Monarch Tower is het tweede kantoorgebouw van het herontwikkelingsproject Monarch in het Haagse Central Business District. Het betreft een nieuw kantoorgebouw van circa 16.000 m² met een ondergrondse parkeergarage.
 
Monarch
Het plan “Monarch” kent in totaal circa 85.000 m² en bestaat uit drie nieuwe ontwikkelingen en één bestaand gebouw dat volledig is gerenoveerd. Er is ruimte voor diverse functies, zoals kantoren, hotels en onderwijs. In de onderbouw komen voorzieningen en winkels. De torens zijn variërend in grootte van 18.000 m² tot ruim 20.000 m². Daarbij is een ondergrondse parkeergarage met 725 parkeerplaatsen gerealiseerd. Het totale investeringsvolume bedraagt € 300 miljoen.
 
Over Provast
Provast is dé innovatieve (her)ontwikkelingsspecialist voor binnenstedelijke projecten op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Provast ontwikkelt sinds 1985 hoogwaardig en duurzaam vastgoed met passie, vakmanschap en ondernemerschap.