Goed boeren in de stad, in Bezuidenhout

Den Haag – Smakelijk online platform over zelf groenten verbouwen, fruit telen, wijn maken, varkens fileren, brood bakken en onderhandelingen met kippen over verse eieren: www.goedboerenindestad.nl

Telg uit tuindersfamilie
Jeffrey Otten, internet-projectmanager en stadsboer, leeft zich uit op zijn Haagse stadspostzegel van 40 m2 en gaat los op de website. Otten is telg uit een IJsselmuidense tuindersfamilie. Als kind had hij een moestuin op het land van zijn opa en oma. In zijn studententijd werkte hij als kok en groeide zijn liefde voor eten, ècht eten: verse producten.

Urban farming
Met Goed boeren in de stad houdt Otten de kennis van zijn familie levend. En met de website brengt hij deze op een lekkere manier voor het voetlicht. Zijn hyper-bij-de-tijdse kennis van internetzaken stopt hij hierbij. Dit alles resulteert in een smakelijk platform met tips, recepten en how-to-do’s. “Urban farming” is het etiketje dat Otten erop plakt voor zijn hippe internetvrienden. Zo brengt hij de goede zaken van weleer samen met modern life.

Jeffrey Otten – stadsboer
Usselincxstraat 26
2593 VL Den haag
06 41 52 66 76
post@goedboerenindestad.nl
https://www.goedboerenindestad.nl
https://www.facebook.com/goedboerenindestad