Geslaagd feest bij kindercentrum Pien Dak

Dak kindercentra bestaat 100 jaar en ook voor kindercentrum Pien Dak aan de Theresiastraat was dit een goede reden om feest te vieren. Op dinsdag 9 oktober vond er op het kindercentrum dan ook het jaarlijkse zomerfeest plaats.

Voorafgaande aan het feest versierden de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers de lokalen en zetten deze in het teken van het thema ‘100 jaar Dak’. Ook verzamelden zij oude foto’s en hingen deze op. Omdat het feest was, ontbraken ook de slingers en ballonnen niet. Op de dag zelf konden de kinderen allerlei Oud Hollandse spelletjes doen, namen zij het nieuwe podium in gebruik door middel van een aantal spetterende optredens en werden er portretfoto’s gemaakt in oude klederdracht. Tussendoor smulden iedereen nog heerlijk van de pannenkoeken, gebakken door de ouders, en van de broodjes worst. Het was een geslaagde middag en op naar de volgende 100 jaar!, aldus kindercentrum Pien Dak aan de Theresiastraat in Den Haag.

Kindercentrum Pien Dak biedt dagopvang en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Bezuidenhout en Benoordenhout.