Gaat u naar buiten? Actuele verkeersinformatie!


Het winterse weer heeft gevolgen voor wie naar buiten wil of moet. Bereidt u zich goed voor en lees voor u vertrekt onderstaande informatie.


Strooien: 24 uur per dag 


Op dit moment werken de strooiploegen 24 uur per dag door. Zij strooien op doorgaande wegen, kruispunten, viaducten en bruggen, busroutes en doorgaande fietspaden. Het Haagse hoofdwegennet is op dit moment goed te berijden. Op fietspaden duurt het langer voordat het strooizout is ingereden, hier kan het dus nog glad zijn. De sneeuw wordt van de fietspaden verwijderd met behulp van sneeuwschuivers die voorop de strooiwagens zitten.  


De overige wegen worden niet gestrooid, wees dus extra voorzichtig. 


Avond van 4 december: kans op regen en ijzel


In de avond van 4 december kan het gaan regenen en ijzelen. Door de regen kan het strooizout wegspoelen. Houdt u er dus rekening mee dat het glad kan worden, ondanks dat de strooiploegen gewoon aan het werk blijven.


Zaterdag 4 december: minder trams 


Als gevolg van sneeuw en vorst heeft HTM op dit moment problemen met enkele wissels. Daardoor kunnen niet alle trams rijden. De meest actuele dienstregeling vindt u op de website van Omroep West. Houdt u rekening met langere wachttijden op de haltes. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Zodra de problemen verholpen zijn leest u dat op deze website.  Naar verwachting zijn de problemen aan het einde van de middag verholpen.   


Alle bussen van HTM rijden nog, maar met grote vertraging!


Website HTM tijdelijk niet bereikbaar 


Als het sneeuwt en vriest kijken veel mensen op de website van HTM (www.htm.net) voor actuele reisinformatie. Helaas komt het soms voor dat de HTM-website de grote drukte niet aan kan. Op de website van Omroep West kunt u opzoeken welke veranderingen er zijn in de dienstregeling van HTM. U kunt terecht op www.9292ov.nl voor actuele reisinformatie. Niet alle vertragingen zijn daar echter doorgevoerd. Naast de dienstregeling van de tram vindt u hier ook informatie over bijvoorbeeld treinen en bussen.  


Actuele informatie over gladheid 


Kijkt u voor actuele informatie over het winterse weer en de gladheidbestrijding in Den Haag op www.denhaag.nl/gladheid