Fysiotherapeutisch spreekuur voor ouderen

Vanaf 15 april is er in de ontmoetingsruimte van wijk- en dienstencentrum Mariahoeve wekelijks een fysiotherapeutisch spreekuur. Van 12.00 uur tot 14.00 uur kunt u elke dinsdag, tegen een geringe vergoeding van € 10,- per consult, terecht met al uw vragen over spieren en/of gewrichten. 

Heeft u pijnklachten, last van stijfheid of een bewegingsbeperking, of wil uw lichaam gewoon niet wat ú zou willen, schroom niet om langs te komen. Een ervaren fysiotherapeut zal u, naar aanleiding van uw verhaal en eventueel een kort onderzoek, gericht advies geven. Mocht verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zijn, dan kunt u daarvoor direct een afspraak maken. Bij (pijn)klachten die niet binnen het kader van de fysiotherapie vallen, wordt u verwezen naar uw huisarts. 

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur wordt u geholpen op volgorde van binnenkomst. Wilt u er zeker van zijn dat u geholpen wordt, dan is er tussen 13.00 uur en 14.00 uur de mogelijkheid om op afspraak te komen. Neem voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak, contact op met Renée Maurer, fysiotherapeute. Tel: 06 41390402 / mail: fysio@reneemaurer.nl