Flexibel werken op Den Haag Centraal

Vandaag opent Regus | NS station2station haar nieuwe vestiging op station Den Haag Centraal. Op de 11e verdieping van Stichthage kunnen klanten flexibel werken en vergaderen in een volwaardig kantoor met telefoon- en internetaansluiting.

Regus verzorgt al jaren (virtuele) kantoorruimtes. In dit nieuwe concept werkt Regus samen met NS, door kantoorpanden op of nabij stations in te richten als professionele en flexibele werkplekken. Door hun ligging aan het netwerk van snelle treinverbindingen van NS zijn deze kantoren altijd goed bereikbaar.

In de vestigingen van Regus | NS station2station kunnen klanten gebruik maken van flexplekken of afgesloten werkplekken met gratis WiFi en vergaderruimtes met mogelijkheden voor videoconferences. Er is een keuken en er is gratis koffie en thee beschikbaar op de vestiging in Den Haag. Met de NS Businesscard krijgen klanten extra korting bij station2station. NS en Regus leveren met deze kantoorconcepten een bijdrage aan de vooruitgang van duurzame mobiliteit en kantoorhuisvesting in Nederland.

Voor vragen over de vestiging op Den Haag Centraal kunt u bellen met het telefoonnummer 070 – 79 99 100.