Feestelijke heropening Theresiastraat op 14 en 15 juni

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni bruist het van de feestelijkheden in de hele Theresiastraat in Den Haag. De winkelstraat in het Bezuidenhout heeft een prachtige facelift gekregen en dat wordt gevierd met het Trees’ feest. Wethouder Revis van Financiën en Stadsbeheer zal op vrijdag 14 juni om 15.30 uur tijdens de braderie op het Horecaplein bij In Holland de officiële opening verrichten. 
Na meer dan een half jaar afbreken, spitten en weer opbouwen ziet de Theresiastraat er weer piekfijn uit. Glas- en papierbakken zijn ondergronds geplaatst, stoepen opgehoogd – zodat deze beter toegankelijk zijn voor mindervaliden – bushaltes en parkeervakken zijn aangepast. Maar het meest in het oog springt de rode bestrating van de stoep , de robuuste zitelementen, de kraakheldere fietsnietjes en het vele groen aan weerszijde van de straat. De straat is ronduit gezellig geworden.
Uiteraard is iedereen van harte welkom om kennis te maken met het vernieuwde winkelgebied. Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd die gratis toegankelijk zijn, zoals een braderie, muziekoptredens (o.a. brassbands, John West, Jerry, Quido, Wesley Ponsen, Danny Plezier, DJ Manzz, De Règâhs), een standhouderconcours (met topper Marja Middeldorp), kinderattracties (o.a. springkussens, ‘koemelken’, popcorn). Ook het Silleplein wordt  omgetoverd tot een horecaplein met diverse activiteiten: live muziek, kinderattracties, modeshow, demonstratie sportschool en klassieke automobielen.Vrijdag treedt hier o.a. de winnares van Bezuidenhout’s got talent op: Jenny Seed. Op zaterdag o.a. de rock/blues band Crown.
Voor meer informatie zie www.theresiastraat.nl en www.bezuidenhout.nl