Een nieuwe krant voor stadsdeel Haagse Hout

HAAGSE HOUT -Vanaf vandaag valt bij 23.000 huishoudens het nieuwe huis aan-huis-blad Haagse Hout Journaal op de mat. Met dit nieuwe medium, dat iedere woensdag verschijnt, zullen de makers een belangrijke informatiebron aan het stadsdeel Haagse Hout toevoegen.
Haagse Hout Journaal verschijnt in de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve, Marlot, Clingendael en Duinzigt. De krant staat bol van wijkgericht nieuws over bijvoorbeeld bouwplannen, politieke ontwikkelingen en sport. Maar ook aan bijzondere bijeenkomsten of gebeurtenissen, zoals een herdenking of een project op een van de scholen, wordt in de kolommen van de nieuwe krant volop aandacht besteed. Daarnaast is er plek voor interviews met interessante personen, kerkdiensten en uiteraard voor persberichten en aankondigingen van bijeenkomsten en evenementen.
Wie persberichten, sportverslagen of andere belanghebbende artikelen voor Haagse Hout Journaal heeft, kan deze aanleveren op
haaghout@euronet.nl.
De informatie moet voor maandag 9.00 uur binnen zijn. Per post versturen kan natuurlijk ook: Haagse Hout Journaal, Postbus 84099, 2508 AB Den Haag. Ook is de redactie op telefoonnummer 070 -358 59 01 bereikbaar voor tips.