Een e-reader uitproberen in bibliotheek Haagse Hout

9 september 2011 11:00 tot 22 september 2011 17:00


De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van computertechnologie gaan snel. De nieuwste modellen telefoons en tablets volgen elkaar in rap tempo op. Ook op het gebied van lezen zijn er nieuwe mogelijkheden. Neem de e-reader, meestal zo groot als een pocketboek en zo dik als een tijdschrift. Wilt u eens een e-reader uitproberen? In bibliotheek Haagse Hout kan dat van 9 tot en met 22 september. Op zaterdag 10 september is er een introductieochtend.


Uitproberen
Op een e-reader kunnen zo’n honderd boeken worden geplaatst. Bedenk hoe zwaar de stapel boeken is die u misschien meeneemt op vakantie. Probeer daarom eens een e-reader uit tijdens de openingstijden van de bibliotheek. We hebben er een waarmee u via de computer boeken binnenhaalt en een waarmee dat via het draadloze internet kan. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen. Het is niet mogelijk de e-readers te lenen.


Introductiemiddag
Op zaterdag 10 september van 14.00 tot 15.30 uur is er een bijeenkomst gepland om de e-reader te introduceren. Voor meer informatie en eventueel reserveren: 070 353 75 50.


Prijs voor leden: gratis
Prijs voor niet-leden: gratis


Reserveren: niet nodig


Telefoonnummer: 070 353 75 50


Meer activiteiten in de bibliotheek kan je HIER vinden