Drie inbrekers aangehouden op de Bezuidenhoutseweg

De politie hield in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 oktober drie mannen aan op de Bezuidenhoutseweg op verdenking van inbraak. Deze zouden ze even voor de aanhouding hebben gepleegd bij een woning op het Bloklandenplein.
De vrouw des huizes schrok rond 02.50u wakker van geluiden in de tuin. Toen ze poolshoogte nam, zag ze dat de voordeur openstond. Hierop waarschuwde ze direct de politie en haar partner. Al snel werd geconstateerd dat de inbrekers al de benen hadden genomen. Zij bleken onder andere een gereedschapkist te hebben weggenomen uit de schuur. Waarschijnlijk werden ze door de bewoners gestoord op het moment dat zij de woning doorzochten.
Agenten startten een zoekactie en wisten zo in de nabije omgeving, op het Bezuidenhoutseweg, drie mannen aan te houden. Het gaat om een 22- en 34-jarige Hagenaar en om een 30-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Zij hadden inbrekerswerktuig bij zich. In de omgeving van de woning werden enkele goederen teruggevonden die afkomstig zijn uit de schuur danwel woning van de slachtoffers.