Doet uw straat mee met de straatspeeldag?

Woensdag 9 juni 2010 is het weer Nationale Straatspeeldag. In het hele land worden straten afgesloten voor verkeer zodat kinderen veilig kunnen spelen. Wilt u ook meedoen? Vraag dan nu een vergunning aan bij HOF, Promotie Haags Vrijwilligerswerk. Voor het afsluiten van de straten is een centrale evenementenvergunning nodig. HOF verzorgt voor de organisatoren van een straatspeeldag in Den Haag de aanvraag van deze vergunning.


Deelname
Groepen en organisaties die belangstelling hebben kunnen zich vóór vrijdag 16 april 2009 opgeven voor deelname aan de centrale vergunning. Dit kan door in te loggen op www.vrijwilligersportaal.nl.


Kosten
Heeft u nog geen inloggegevens? Klik dan op de link om u te registreren bij HOF. Alleen volledig ingevulde aanmeldingen inclusief een plattegrond worden in behandeling genomen. De eigen bijdrage is slechts € 5,25.


Voor vragen of meer informatie omtrent deze vergunning kunt u contact opnemen met mevrouw C. van der Heiden, c.vanderheiden@hofnet.nl, tel. 070-302 44 09 of met de receptie van HOF via telefoonnummer 070-302 44 44.
Meer informatie over de Nationale Straatspeeldag kunt u vinden op de website van Veilig Verkeer Nederland Kijk in de menubalk onder ‘Zelf in actie’ en klik ‘Straatspeeldag’ aan. U kunt ook bellen met Veilig Verkeer Nederland op telefoonnummer 088-524 88 00.