Denk mee over uw wijk in Haagse Hout, vóór 28 oktober

Het stadsdeel Haagse Hout heeft een vragenlijst opgesteld over leefbaarheid, welzijn en veiligheid in de wijk. Vul nu de vragenlijst in vóór 28 oktober, want uw mening is belangrijk.
Wethouder Ingrid van Engelshoven geeft u graag een boodschap mee. Het is belangrijk dat u als bewoner zelf kan meedenken en beslissen over activiteiten in uw wijk.

Uw stadsdeel gebruikt de antwoorden voor het maken van het activiteitenprogramma 2013. In dit programma staan alle plannen, projecten en acties die het stadsdeel in dat jaar uitvoert.

Kies uw wijk
Voor iedere wijk is er een aparte vragenlijst gemaakt. U kiest zelf voor welke wijk of buurt u de vragen beantwoordt. Elke vraag start met een korte beschrijving. De meeste vragen zijn open vragen en u hoeft dus niet alleen met ja of nee te antwoorden. Het invullen duurt ongeveer 5 tot 10 minuten:
Mariahoeve en Marlot
Bezuidenhout West
Benoordenhout
Bezuidenhout Midden en Oost

 

Mist u iets?
Zijn er volgens u zaken waar de gemeente actie op moet ondernemen, meld dit via www.denhaag.nl/meldingen. Heeft u vragen of opmerkingen over de vragenlijst? Neem dan contact op met de gemeente.

Resultaten vragenlijst
De resultaten van de vragenlijst staan vanaf 5 november 2012 op de stadsdeelpagina van Haagse Hout en op Bezuidenhout.nl. U vindt dan de antwoorden in de vorm van activiteiten terug in het Activiteitenprogramma Haagse Hout 2013. Het programma staat vanaf 21 november ook op de site.