Den Haag Nieuw Centraal: Aan de slag met het glas in de gevel!

De komende week zullen er overdag, ’s avonds en ’s nachts weer allerlei werkzaamheden plaatsvinden op Den Haag Nieuw Centraal. Er wordt gewerkt aan de gevels en bovendien worden er zijkappen omhoog gehesen.
De hele week wordt er gewerkt aan de gevels aan de Rijnstraat en het Anna van Buerenplein. De werkmannen monteren van zondagnacht tot en met vrijdagnacht de staalcontructie van de gevels. Woensdagmiddag starten ze met het plaatsen van het glas in de gevel aan de Anna van Buerenzijde. Via Twitter zullen we u woensdagmiddag informeren over deze nieuwe mijlpaal in het project.
Om het werk aan gevel aan de Rijnstraat-zijde mogelijk te maken, moet er wel nog een steiger komen op de luifel. Daar zijn de werklui van zondag- tot en met woensdagnacht mee bezig. 
Uiteraard wordt er de komende week ook weer gewerkt aan het dak. Bijna alle wybertjes liggen inmiddels op hun plek. Alleen aan de zijkant van het dak moeten nog dakdelen geplaatst worden. De komende dagen worden er zogenoemde zijkappen omhoog getakeld. De zijkappen worden zondag-, maandag- en dinsdagnacht gelegd. 
Om de week plaatsen wij op woensdagmiddag op onze Facebookpagina foto’s van de werkzaamheden. Wilt u het allerlaatste nieuws van de bouw van Den Haag Nieuw Centraal, volg ons dan op Twitter
We doen ons uiterste best om overlast tijdens de nacht tot een minimum te beperken. Mocht u toch hinder ondervinden van de werkzaamheden, dan kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag terecht bij ProRail Publiekscontacten op het gratis telefoonnummer: 0800-7767245.