Den Haag Marathon zoekt nog vrijwilligers

22 september: Den Haag Marathon – Vrede’s Marathon
Nog 50-100 vrijwilligers erbij en dan: START!
Op 4-9 2013 in het kader van de vergunning het laatste overleg gehad met vertegenwoordigers van de gemeenten Den Haag en Wassenaar, politie en hulpdiensten. Nu op voor de eindsprint.
De marathon is alleen maar mogelijk wanneer honderden vrijwilligers daaraan meewerken. Honderden hebben dit ook al toegezegd en iedereen is druk bezig met de voorbereidingen voor 22 september 2013.  Voordat de politie het sein veilig en toestemming tot starten geeft op zondag 22 september 2013 moeten alle posten bij langs de route (die o.a. door het Haagse Bos loopt) bezet zijn door onze verkeersregelaars en de verkeersregelaars van ons bureau Traffic Support uit Zwolle.
Den Haag Marathon heeft nog enkele tientallen mensen nodig. Help mee om dit evenement mogelijk te maken. 
Meld je aan als vrijwilliger.  
Alleen met voldoende vrijwilligers maken het evenement mogelijk. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. 
Alle vrijwilligers van de organisatie krijgen ook het renshirt met de rennende ooievaar. De middag na de marathon gaan we met z’n allen naar het café De Supermarkt aan de Grote Markt in Den Haag om na te genieten. Een disc jockey verzorgt daar de muzikale omlijsting.
NB: De vrijwilligers moeten de cursus e-learning doen voor evenementenverkeersregelaar: www.verkeersregelaarsexamen.nl . Het duurt een ½ uur. De inlogcode mailen we je. 5 avonden om 8 uur op woensdag kan je ook het klasje volgen in Den Haag in het Marathonbureau aan de Raamweg 47 waar een leraar dan les geeft.