Den Haag Centraal eerste station met dokterspost

Een voor iedereen toegankelijke dokterspraktijk op een centrale locatie in de buurt van het werk of op de route naar de stad. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij CareToGo. Iedereen kan naar binnenlopen voor een consult bij de geregistreerde huisarts en betaalt daar direct 35 euro voor.
CareToGo richt zich met name op het verhelpen van eenvoudige gezondheidsklachten en kan daarnaast ook aanvullend labonderzoek laten doen, medicatie voorschrijven en kleine verrichtingen uitvoeren zoals het weghalen van hechtingen. CareToGo ziet zichzelf niet als vervanging van, maar als aanvulling op de gevestigde eerstelijns zorg. Zij speelt in op de behoefte aan service en snelheid van de moderne consument.
Openingstijden en bezoekadres
CareToGo is gevestigd in het nieuwe winkelblok op Den Haag Centraal op de hoek van het Koningin Julianaplein en New Babylon. De openingstijden in de startfase zijn op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Vrij inlopen kan dan de hele dag. Een afspraak maken kan ook in de daluren tussen 9.30 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur. De cliënt kan zijn afspraak zelf plannen op www.caretogo.nl.