De Geldkrant 2010 van CIPO, vol extraatjes en voordeel voor 55+’ers!

Kan ik een vergoeding krijgen voor een bril of contactlezen? Waar vind ik een cursus over omgaan met geld? Wat is de langdurigheidstoeslag? Welke voordeelmogelijkheden bestaan er voor 55-plussers? De antwoorden op deze en vele andere geldvragen staan in de Geldkrant 2010 van het Centraal Informatiepunt Ouderen.


CIPO heeft deze kleurrijke gratis krant uitgebracht voor alle Haagse 55+’ers, maar speciaal voor hen die met geld worstelen. Daarom staat hij boordevol mogelijkheden om extraatjes, kortingen of vergoedingen te krijgen, of op een andere manier voordeel te behalen. De Geldkrant is verkrijgbaar bij CIPO in Het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5 (tegenover de Grote Kerk). Daarnaast is hij op te halen bij de stadsdeelkantoren, i-Shops, wijk- en dienstencentra en bibliotheken in de stad.


Voor oudere Hagenaars zijn er tal van mogelijkheden om aan iets extra’s te komen of van voordelen te profiteren. Denk maar aan de Ooievaarspas, het Fonds voor ouderen en de 65+ Theaterarrangementen van het Haags Uitburo. CIPO heeft er een groot aantal op een rijtje gezet in de Geldkrant 2010. Daarin valt te lezen waarvoor en hoe Haagse ouderen geld erbij kunnen krijgen, hoe zij minder kosten hoeven te maken en waarvoor ze vergoedingen kunnen krijgen. De krant bevat ook een overzicht van een aantal actuele én gewijzigde financiële regelingen en voorzieningen. Een inspirerende pagina vol leuke bespaartips ontbreekt niet; en achterin staat een handig overzicht van organisaties en instellingen voor informatie, advies en hulp. Kortom, niet te missen!


De Geldkrant 2010 is verkrijgbaar bij de stadsdeelkantoren, i-Shops, wijk- en dienstencentra en bibliotheken, en natuurlijk in de bezoekersruimte van CIPO. Die vindt u in Het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5 (tegenover de Grote Kerk). U kunt CIPO ook bellen via tel. (070) 364 38 18 of een e-mail sturen naar cipo@cipo.org.