De eerste KunstPost cursusgids is uit!

We hebben een breed en divers aanbod voor u samengesteld. U kunt zich vanaf nu inschrijven.
We bieden inspirerende schilder workshops aan in het atelier van Sophia van Koersveld, privé schilder- of tekenlessen bij Reza Shalileh, lekker buiten schilderen met aquarel of olieverf onder leiding van Anneloes Groot, een cursus Vilten met Vilt aan Zee of een workshop vilten bij Nora van Klingeren in haar atelier. Bij Nora kunt u ook leren schilderen of zeefdrukken op zijde (eventueel gecombineerd door dit te verwerken in vilt). Theo Damsteegt nodigt u uit om in zijn DoKa te komen zodat u zelf eens kan meemaken hoe je van een (oud) zwart / wit negatief evt. zelf een foto maakt. Een fascinerend proces om dit van dichtbij eens mee te maken. Daarnaast geeft Theo ook een cursus fotografie zodat u daarna betere foto’s maakt.

Jacqueline Louz onderzoekt samen met u welke talenten u hebt en leert u hoe u uw talenten voor u kan laten werken. Hierdoor komt u beter in uw vel te zitten en leert u het stuur van uw leven in eigen hand te nemen. Zie www.kunstpostmariahoeve.nl/category/educatie voor het complete aanbod.

Mocht u opzoek zijn naar een creatieve workshop of cursus die er nog niet bij staat, neem dan contact met ons op. KunstPost is een actieve groep kunstenaars en er is veel meer mogelijk dan u zo op het eerste gezicht zou zeggen.

Heeft u een creatief idee maar niet de mogelijkheden om dit zelf te realiseren zoals: u wilt een mooie poster, PR-campagne of (nieuwe) huisstijl laten vorm geven, u wilt een portret laten maken van u zelf of iemand anders, u wilt een lijkwade in plaats van een kist, u hebt interesse in een speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld beeld of een ander drie dimensionaal object, uw (bedrijfs)ruimten van kunst voorzien (dit kan zowel met wisselende exposities als met een aankoop regeling), u wilt graag een bijzonder kado laten maken, een fotoreportage laten maken van een speciale dag of wat dan ook, KunstPost kan u hierbij van dienst zijn. We zijn een heel diverse groep kunstenaars waardoor u met ons bijna alle kanten op kan. Geen idee is ons te gek!

We zien u graag terug op een van onze cursussen en/of workshops. We kunnen u een korting aanbieden van 50% op de genoemde prijzen van onze workshops en cursussen als u in het bezit bent van een geldige Ooievaarspas.

Voor meer info of aanmeldingen; mail naar info@kunstpostmariahoeve.nl