Convenant BPT en Politie en Gemeente Den Haag ondertekend

Per heden heeft de directrice van het stadsdeel Haagse Hout (Mevr. L. Blankenwaard) en hoofdinspecteur van politie (Mevr. M. Luis) en de wijkagent (Dhr. H. van der Linden) samen met de coordinator van de stichting Buurtpreventie Bezuidenhout (Dhr. J. Wouters) het samenwerkingsconvenant ondertekend.
Dit zorgt voor een sterke formele samenwerking tussen de politie, gemeente en de vrijwillige burgerhulpverleners. Een verdere stap om de wijk Bezuidenhout nog veiliger te maken.
Opening nieuwe locatie Stichting BPT
Per heden is de nieuwe locatie van St. BPT geopend. Met een feestelijke barbecue en het ondertekenen van het convenant en het lint knippen is de locatie geopend. 
Nieuwe website BPT
De nieuwe website kan je vinden op www.bptbezuidenhout.nlDaar kan je zien wat we doen, en wie we zijn. Je kan je hieropgeven als vrijwilliger en zien welke activiteiten we doen.
Wil je je EHBO halen? Wil je opleiding volgen tot burgerhulpverlener? Schrijf je in en loop een avond mee met onze enthousiaste vrijwilligers.
Vermiste huisdieren opgeven in de wijk
Wij lopen dagelijkse surveillances in de wijk. Daarom is het belangrijk om ons te laten weten als je een kat of hond kwijt bent. We hebben gelukkig al eerder een vermist huisidier kunnen hereningen met zijn baasje. 
Je kan het contactformulier op onze website invullen onder ‘contact opnemen’.
Hier kan je je naam en e-mail adres, telefoonnummer en omschrijving achterlaten voor ons.