Buurtzorg: nu ook in het Bezuidenhout

Buurtzorg Nederland, de thuiszorginstantie met zelfsturende teams (www.buurtzorgnederland.com), is al gevestigd in verschillende wijken in Den haag: Statenkwartier/Duinoord, Escamp, Benoordenhout, Kijkduin, Loosduinen en Scheveningen Belgisch Park. Om aan de toenemende zorgvraag te kunnen voldoen is per 1 april ook een team in de wijk Bezuidenhout van start gegaan. 
Dit team bestaat uit vier verpleegkundigen die verzorging en verpleging in de thuissituatie kunnen bieden. Het voordeel van het kleine team is dat er altijd een vertrouwd gezicht aan de deur zal komen.  Bij Buurtzorg werken we volgens het motto ‘eerst buurten, dan zorgen’, waarbij er eerst de tijd is om goed te bekijken welke zorg nodig is. Op deze manier kan de zorg ook helemaal op de individuele cliënt afgestemd kan worden. 
Als iemand in Bezuidenhout tijdelijk zorg nodig heeft, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, of langdurig ondersteund moet worden kan er contact worden opgenomen met Buurtzorg Bezuidenhout. Kenmerkend voor onze organisatie zijn de korte en persoonlijke lijnen. Zo krijgt u wanneer u ons nummer 06-10871911 belt altijd direct een van de verpleegkundigen van het team aan de telefoon. Voor meer informatie kan er ook een e-mail gestuurd worden naar: denhaagbezuidenhout@buurtzorgnederland.com.