Buurtlink zoekt 12 Buurtjournalisten in 12 provincies

Ben jij de Buurtjournalist die Buurtlink zoekt?
Het grote Buurtjournalisten project van Buurtlink in samenwerking met RTL Nederland is van start gegaan! De komende twee jaar willen we door heel het land Buurtjournalisten opleiden en begeleiden. Voor deze eerste ronde zoeken we twaalf gemotiveerde kandidaten uit twaalf provincies. Doe jij mee?

Wat is een Buurtjournalist?
Als Buurtjournalist maak je regelmatig video-opnames in je eigen buurt. Dat kan over van alles en nog wat gaan; nieuws, buurtfeesten, het verkeer, hulp in de buurt, opmerkelijke bewoners, natuur in jouw buurt en ga zo maar door.

Waarom Buurtjournalist worden?
Bij Buurtlink merken we dat enthousiaste Buurtlinkers er steeds meer behoefte aan hebben om regelmatig videobijdrages te maken. Wij willen dat graag samen met RTL stimuleren! Daarom bieden we je een online platform aan waar je handige informatie kunt vinden, krijg je een basis journalistenpakket inclusief camera en organiseren we eens in de zoveel tijd een leuke bijeenkomst. Wil jij regelmatig video’s plaatsen op Buurtlink? Word dan ook Buurtjournalist!

Meld je nu aan en misschien word jij wel als een van de twaalf eerste Buurtjournalisten geselecteerd. De eerste twaalf mogen een exclusief kijkje nemen bij de RTL redacties. Kijk voor meer informatie op www.buurtjournalist.nl. 

Met vriendelijke groet,
Team Buurtlink