Bouwspeelplaats Haagse Hout vanaf 26 augustus tot 6 september open

Kom van 26 augustus tot en met 6 september spelen op de bouwspeelplaats aan de Reigersbergensweg. Op de speelplaats kunnen kinderen met gereedschap een bouwwerk maken van hout.
Er is een echte timmerman die uw kind kan helpen met hamers en spijkers om te gaan. Na een paar dagen timmeren krijgt uw kind een timmerdiploma.
– Voor ouders is er koffie en thee
– Er worden pannenkoeken gebakken 
– kinderen kunnen er veilig timmeren aan een hut, huis, boot of vogelhuisje
Het dragen van dichte schoenen voor kinderen en volwassenen is verplicht. Kinderen moeten ook eerst toestemming hebben van hun ouders om mee te doen. Hiervoor moeten ouders een ‘bouwvergunning’ afgeven.
Locatie en openingstijden
De bouwspeelplaats is aan de Reigersbergensweg 280 (ingang Finnenburg), tegenover de stadsboerderij. De entree is gratis.
De openingstijden zijn:
– maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur
– maandag 2 en dinsdag 3 september van 15.00 uur tot 17.00 uur
– woensdag 4 september van 13.30 uur tot 17.00 uur
– donderdag 5 en vrijdag 6 september van 15.00 uur tot 17.00 uur
Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/spelen.
Bouwspeelplaatsen voor scholen
Scholen (ook BSO groepen) zijn ook welkom in de ochtend, neem eerst contact op het Jan Willem Retera (06 – 19 63 29 16).
Vrijwilligers gezocht
De gemeente zoekt vrijwilligers die toezicht willen houden bij een bouwspeelplaats. Zo kunnen kinderen veilig timmeren en spelen.
Bent u beschikbaar en heeft u zin om 1 of meer dagen mee te helpen? Kijk dan voor meer informatie op Bouwspeelplaatsen deze zomer geopend.