Bezuidenhoutapp gaat van start!

We gaan van start!
Zoals u misschien al weet, wordt a.s. dinsdag 9 december de BezuidenhoutApp gelanceerd!! Dit zal gebeuren door wethouder Ingrid van Engelshoven bij lunchroom Engelhard. 
De Bezuidenhoutapp is het ideale platform voor ondernemers om hun diensten te presenteren bij de bewoners uit uw eigen wijk. De BZH App is een samenwerking met het Wijkberaad Bezuidenhout. Dit houdt in dat de App vanuit het Bezuidenhout Nieuws en de Bezuidenhout Website zal worden gepromoot en voorzien van wijkinformatie.
Voor slechts € 29,00  (eenmalig) krijgen ondernemers een basisvermelding binnen de Bezuidenhout App.
Voor € 5,00 per maand kunnen ZPP-ers onbeperkt adverteren, ondernemers betalen € 10,00 per maand.
Samen kunnen we de Bezuidenhout App tot een groot succes maken!!
ZZP-ers en andere ondernemers kunnen zich ook zelf aanmelden voor de App via https://www.uwwinkelstraatapp.nl/bezuidenhout/login.php
Handleiding
Het aanmaken van een actie is zeer eenvoudig, net zo eenvoudig als het versturen van een email! Onderin dit bericht vindt u de handleiding waarmee u snel zelf een advertentie kunt plaatsen. Wij controleren de advertentie op fouten en passen eventueel de plaatjes aan, waarna we de advertentie in de App plaatsen.
Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op door een bericht te sturen naar peter@customcompanyapp.com. Succes met het inschrijven en plaatsen van de acties en we komen zo snel mogelijk weer bij jullie terug met meer nieuws en downloadcijfers.
Handleiding
Om goed uit de startblokken te kunnen hebben we een eenvoudige handleiding gemaakt. Deze handleiding vertelt hoe je heel snel en eenvoudig een leuke actie kunt plaatsen op de Bezuidenhout App portal. Klik HIER voor de handleiding!