Bezuidenhout-West leeft!

Een buurtinitiatief starten is nog nooit zo makkelijk geweest!  

Het leeft achter de duinen 
Je woonkamer omtoveren tot restaurant of huiskamerconcerten organiseren? Wat zou jij doen om jouw wijk nieuw leven in te blazen? Denk daar maar eens over na, want vanaf 1 augustus start voor het tweede jaar het project ‘Den Haag Leeft’ in Bezuidenhout-West. Met dit project van Boog, onder andere gesteund door de gemeente Den Haag, krijg jij als inwoner de kans om met frisse eigen initiatieven, nieuw leven jouw wijk in te blazen.     
Den Haag Leeft! 
Onder het motto van ”Hart voor je Wijk” wordt jij als bewoner uitgedaagd jezelf in te zetten voor je eigen leefomgeving. De aftrap van het project was in 2012 en een succes. Ook in Loosduinen, Laak en Scheveningen maakten veel bewoners gebruik van dit project op een eenvoudige manier geld te vragen voor een eigen initiatief.   
Hoe werkt het? 
Heel eenvoudig. Heb je een idee en ben je enthousiast en bijdehand genoeg om het zelfstandig of samen met buurtgenoten uit te voeren? Dan geven wij je een geldbijdrage voor de realisatie. Initiatieven kunnen ingediend worden middels de postkaarten die in jouw wijk verspreid worden of online, via info@denhaagleeft.nu of www.denhaagleeft.nu/doe-mee/. Bellen kan natuurlijk ook naar: 070 312 12 12. Houd er wel rekening mee dat dit bedrag niet bedoeld is om winst mee te maken of straatfeesten van te organiseren. Dus kom, laat je inspireren en Leef mee, want: Bezuidenhout-West Leeft!   
Boog
Boog bereikt bewoners en brengt ze in beweging. Als stedelijke organisatie voor samenlevingsopbouw weet Boog bewoners te vinden en te stimuleren tot inzet voor hun straat, buurt of wijk.