Bezuidenhout heeft zeker talent!

Het straatfeest ‘Leve de Koning’, georganiseerd door Café Locus in de De Sillestraat trok heel wat bezoekers. Het onderdeel Bezuidenhout’s got talent was een enorm succes.
Jenny Seed won de eerste prijs voor volwassenen met haar vertolking van Mighty World van Anouk en Like the way I do van Melissa Etheridge. Ze had er echt zin in, op verzoek van het publiek trad ze nog een keer op. Ze is op zoek naar een band. Van deze dame gaan we nog horen.
De tweede prijs ging naar Corien Bos met Valerie van Amy Whinehouse.
De Jeugdprijs ging naar Gaby (dochter van Karin Kagie) zij zong diverse nummers. 
Uiteraard waren er diverse activiteiten voor de kinderen en genoeg te eten en te drinken.
Vanaf 12.00 uur begon een aaneenschakeling van live muziek van Bart Riemsdijk en co, Karin Kagie, François Pieters en Ricardo Smit. De geluidsman Marvin bleek ook nog te kunnen zingen. ’s Avonds is de muziek naar binnen verhuisd en liep Café Locus bomvol tot in de late uurtjes.
Iedereen kan alvast gaan oefenen voor de talentenjacht van volgend jaar. Gerard Blokpoel heeft al aangekondigd dat het zeker voor herhaling vatbaar is.
Bezuidenhout was duidelijk in voor een ‘oranje feestje’.
Jenny Seed won de eerste prijs voor volwassenen met haar vertolking van Anouk – Mighty World en Melissa Etheridge – Like the way I do.
De tweede prijs ging naar Corien Bos met Valerie van Amy Whinehouse.
De Jeugdprijs ging naar Gaby, dochter van Karin Kagie (foto 3)