Bezuidenhout festival 2011: Kennismaken en ontmoeten

Op zaterdag 8 oktober tussen 11.00-17.00 uur wordt in de Christus Triumfatorkerk aan de Juliana van Stolberglaan voor de tweede keer het Bezuidenhout Festival gehouden. Het festival is gratis toegankelijk. Wethouder Ingrid van Engelshoven komt de dag om 11.30 uur openen. Vervolgens worden er verschillende creatieve workshops gegeven, en kunt u bijv. gratis een massage uitproberen of u laten informeren bij een van de stands op de informatiemarkt. Tijden het festival op 8 oktober zijn er ook raadsleden van verschillende politieke partijen aanwezig om met u één op één in gesprek te gaan over onderwerpen die u belangrijk vindt.

Festiviteiten speciaal voor kinderen en jongeren
Als bezoeker is er genoeg te beleven. Kinderen kunnen bijvoorbeeld gratis deelnemen aan activiteiten van de scouting en/of één van de sportclinic’s die gegeven worden.  Binnen is er een hele ruimte voor kinderen ingericht waar zij verschillende knutselactiviteiten kunnen doen en is er een clown aanwezig die zowel jong als oud weet te vermaken.

Gevarieerd podiumprogramma
In de kerkzaal is er over de hele dag een podiumprogramma. Daar geven de kinderen van verschillende basisscholen een leuk optreden en staan er net als vorig jaar een aantal echte wijkartiesten op de planken waaronder cabaretgroep RIJP en Barthold  van Riemsdijk met Old Jazz. De spetterende afsluiting van de dag ligt in de handen van de Suez Rats. Deze band wist de stemming er goed in te brengen op onder andere het Verademingfestival. Zij brengen toegankelijke popnummers waar ze hun eigen draai aan geven.

Kennismaken en ontmoeten
Het Bezuidenhout festival is er om mensen met elkaar in ontmoeting te laten komen. Ook krijgen inwoners met muzikaal, cultureel en/of organisatorisch talent de gelegenheid dit aan hun buurt te laten zien.

Organisatie
De algemene organisatie van het festival is in handen van de Christus Triumfator kerk en Stichting Boog in nauwe samenwerking met Stichting VÓÓR en Wijkberaad Bezuidenhout en met financiële steun van de gemeente Den Haag zijn wij gekomen tot een gezellig festival voor jong en oud. We nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen. Iedereen is welkom op het Bezuidenhout Festival!