Bestuurder gewond bij aanrijding Theresiastraat

Den Haag – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s is vanmiddag de bestuurder van één van de voertuigen gewond geraakt.
De aanrijding vond vanmiddag rond 16.10 uur plaats op de kruising van de Cornelis Houtmanstraat met de Theresiastraat, in het stadsdeel Bezuidenhout. De bestuurder van een voertuig die vanaf de Cornelis Houtmanstraat de Theresiastraat in sloeg, gaf geen voorrang aan een auto die al in de Theresiastraat reed en een botsing was het gevolg.
Men hield er rekening mee dat de bestuurder van de zwarte auto rechtstandig uit het voertuig gehaald moest worden en dat de auto hiervoor opengeknipt moest worden. Om die reden werd naast een ambulance ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Ondertussen heeft een agent de nek gefixeerd van de bestuurster van dat laatste voertuig.
Toen de hulpdiensten eenmaal ter plaatse kwamen bleek dat er niet geknipt hoefde te worden; de bestuurster is via de deuropening op een wervelplank gelegd. Zij is vervolgens onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft ter plaatse een kort onderzoek uitgevoerd. Hierna is de kruising weer vrijgemaakt en zijn de auto’s door een berger afgesleept.

Foto: Machiel Janssen

Bekijk meer foto’s op Regio15.nl