Beroving laptop in de Juliana van Stolberglaan, politie zoekt getuigen

Een 21-jarige Hagenaar werd maandag 14 februari rond 23.00 uur op de Juliana van Stolberglaan beroofd van zijn laptop. De politie zoekt getuigen.


De man liep met zijn vriendin het portiek voor zijn woning in, maar bedacht zich dat zijn laptop nog in de auto lag. Hij liep terug, terwijl zijn vriendin vast naar boven ging. Toen de man met zijn laptop terugliep, zaten drie mannen op de trap. Toen hij vroeg of hij er langs mocht, hielden de mannen hem tegen en vertelden dat hij zijn laptop moest afgeven.
De Hagenaar deed dit niet, waarop hij een duw kreeg en tegen de muur terecht kwam. Eén van de verdachten trok vervolgens iets glimmends uit zijn zak, vermoedelijk een mes, en bedreigde het slachtoffer. Een andere man pakte de laptop af. Het drietal liep vervolgens weg, vermoedelijk in de richting van de Emmastraat.


De drie mannen hadden een donkere huidskleur. De eerste man was ongeveer 20 jaar, ongeveer 1.80 meter lang en droeg een lange jas tot op de knieën met een capuchon en een bontkraag. De capuchon had hij op zijn hoofd. De tweede jongen was 18-19 jaar, droeg een zwarte jas tot over de billen met capuchon en een bontkraag. Deze jongen had de capuchon niet op zijn hoofd. De derde jongen droeg een zwarte Adidas jas met drie witte Adidasstrepen. Hij droeg een zwarte trui met capuchon, welke hij over zijn hoofd droeg.


Heeft u iets gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders. Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.