Beloning inzamelen kerstbomen en vuurwerkafval

Iedereen die meehelpt afgedankte kerstbomen en vuurwerkresten op te ruimen krijgt een beloning én maakt kans op mooie prijzen. Woensdag 2 januari 2013 is de officiële start van de actie. Wethouder Boudewijn Revis (Stadsbeheer) gaat samen met een grote groep kinderen de wijk in om kerstbomen en vuurwerkresten te verzamelen en op te ruimen.
Inzamelpunten
Van woensdagmiddag 2 tot en met zaterdagmiddag 5 januari kunnen Hagenaars hun kerstbomen inleveren bij 19 inzamelpunten in de stad. In Bezuidenhout is dat het parkeerterrein bij zwembad Overbosch, bij de ingang naast het politiebureau. Inwoners die al voor oud en nieuw van hun kerstboom af willen, kunnen deze op vrijdag 28 december bij 1 van de afvalbrengstations inleveren. 
Hoofdprijzen
Jongeren die meedoen aan de actie ‘Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat netjes!’ krijgen in ruil voor alle ingeleverde kerstbomen en zakken vuurwerkresten ‘crownies’. Tussen de crownies zitten bovendien 10 gouden codes, waarmee jongeren hoofdprijzen kunnen winnen als kaarten voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag en een Samsung Galaxy Tab 2.
Start actie
De actie start officieel op woensdag 2 januari om 12.00 uur bij het inzamelpunt aan de Newtonstraat (tegenover Kepplerplein).
Zie ook