Begeleiden en rijden Haagse Hout zoekt vrijwilligers

We zoeken vrijwilligers die met hun eigen auto 60-plussers willen begeleiden en vervoeren, die vanwege hun gezondheid of beperkte mobiliteit geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.
De vrijwillige chauffeurs ontvangen een km vergoeding. Naast chauffeurs hebben wij ook vrijwilligers nodig die de telefonische aanvragen behandelen. Wij zoeken hiervoor administratief medewerkers die communicatief en sociaal vaardig zijn, een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben en tevens ervaring hebben met Excel en Outlook.

Voor alle verdere informatie kunt u contact opnemen met: Petra Ratelband Tel: 070-2052450, Wijkcentrum Mariahoeve
p.ratelband@voorwelzijn.nl

Wilt u gebruik gaan maken van deze dienst?
Vanaf november kunt u gebruik gaan maken van deze vervoersdienst voor 60 plussers en als u geen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer vanwege uw gezondheid of beperkte mobiliteit.
De vrijwilligers van deze vervoersdienst begeleiden u graag tijdens uw afspraak. Zij vervoeren u met hun eigen auto.
De kosten bedragen: 10,- lidmaatschap per jaar. Voor ritten binnen Haagse Hout betaalt u 3,-, voor een enkele rit en 5,- voor een retour. Buiten de Haagse Hout 0,40 per km.

Meer info of aanmelden: Petra Ratelband p.ratelband@voorwelzijn.nl

Servicepunt XL Wijkcentrum Mariahoeve (Ivoorhorst 155 tel: 070 2052450) is er voor alle wijkbewoners van Haagse Hout om informatie te geven op het gebied van werk, inkomen, zorg en welzijn en vrijwilligerswerk. U kunt hier terecht elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur.

www.burenhulpcentrale.nl