Balies Publiekszaken na afspraak voortaan langer open

De stadsdeelkantoren van de gemeente Den Haag sluiten vanaf 1 maart anderhalf uur later voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Dit geldt alleen voor mensen die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Het maken van een afspraak kan snel en gemakkelijk via www.denhaag.nl of telefoonnummer 14070.
Hagenaars kunnen 24 uur per dag terecht op de site www.denhaag.nl en bij het telefoonnummer 14070 (maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 20.00 uur). Voor wie de voorkeur geeft aan het bezoeken van de loketten Publiekszaken in het stadhuis en bij de stadsdeelkantoren: deze zijn op werkdagen open tot 14.00 uur en één dag per week tot 20.00 uur. Vanaf 1 maart blijven de loketten voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs – voor mensen die vooraf een afspraak hebben gemaakt – tot 15.30 uur geopend. Na het maken van een afspraak, is men op het stadsdeelkantoor direct aan de beurt.
Het maken van een afspraak kan via de website www.denhaag.nl of via het speciale telefoonnummer 14070 (netnummer is niet nodig).