Auto belandt op zijkant na aanrijding Beatrixlaan-Schenkkade

Na een aanrijding tussen een bestelbusje en een personenauto op de Schenkkade, belandde de personenauto op zijn zijkant.
Het slachtoffer zat hierdoor bekneld in zijn voertuig en kon er niet zelfstandig uit komen. Direct werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd. Onder andere de brandweer en twee ambulances werden gestuurd. Omdat niet zeker was of het slachtoffer nog aanspreekbaar was, werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. Deze kwam met de auto ter plaatse.
De brandweer is meteen begonnen met het stabiliseren van het voertuig. Dit om te voorkomen dat het voertuig zou omvallen met het slachtoffer er nog in. Hierna heeft de brandweer op advies van de ambulancedienst het dak van het voertuig af geknipt. Zo kon het slachtoffer het veiligst het voertuig verlaten. Hij is op de wervelplank gefixeerd om verdere verwondingen te voorkomen.
Later is het slachtoffer onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding. Onder andere zijn meerdere getuigen gehoord en zijn er camerabeelden van omliggende bedrijven opgevraagd.