Atelierruimte bij KunstPost

KunstPost heeft er twee panden bij gekregen in beheer. We hebben nu naast het Tarwekamp 3 ook het schoolpand aan het Haverkamp 250 (voorheen ROC Mondriaan) en de school aan de Van Heutszstraat 12 (voorheen een lagere school) in beheer.
Zoals ook op het Tarwekamp worden dit panden waar naast ateliers voor kunstenaars ook sociale en buurtgerichte activiteiten een plekje kunnen vinden. Deze mix aan activiteiten maakt dat het juist spannend en daardoor krijgt de buurt ook een binding met het pand omdat het ook voor hen toegankelijk is.
Op zondag 29-09 organiseren we weer een open atelierroute door het stadsdeel en dan doen deze panden natuurlijk ook mee. Doel is dat de buren, de buurt en andere geïnteresseerden kunnen komen kijken, zien wat er gebeurd, en kennis kunnen maken met de nieuwe buren.
Heb je interesse in een eigen atelier, kom gerust kijken. Een ruimte op het Haverkamp van 7.5 * 7.5 meter en 3.5 meter hoog kost 150 euro in de maand, incl. licht en water. Bel voor een afspraak 06-4475 8897 of mail naar info@kunstpost.nl
Kijk voor wat foto’s van het pand aan het Haverkamp op de site van KunstPost.