Aan de slag onderaan het tramplatform (week 48 en 49) op Den Haag Centraal

Bereikbaarheid tramplatform
Komende drie weken wordt er natuursteen gelegd onderaan beide opgangen naar het tramplatform. Het tramplatform blijft wel bereikbaar. Aan de Anna van Buerenzijde blijven de trappen en liften naar het tramplatform bereikbaar. U moet hiervoor even om de afzetting heen lopen! Aan de Rijnstraatzijde is een tijdelijke trapconstructie gemaakt, zodat reizigers via een vaste trap hun tram kunnen bereiken. Bent u slecht ter been, met een kinderwagen of zware koffers? Gebruik dan de lift aan de Anna van Buerenzijde. De tijdelijke trap heeft een beperktere capaciteit en kan daarom soms druk zijn. Wilt u hier rekening mee houden?
Overige vloerwerkzaamheden
Donderdag- en vrijdagnacht (28 op 29 en 29 op 30 november) wordt de cementvloer aan de Rijnstraatzijde gestort. Mogelijk hoor u deze werkzaamheden als omwonende.
Werkzaamheden Stichthage
In de kelder gaan we door met het aanleggen van de installaties voor de toiletvoorzieningen. Ook worden er tegels gelegd in de nieuwe toiletgroep. 4 november is de afbouw van winkelcasco’s begonnen. Op 17 december openen de winkels van  AH to go, Julia’s en Burger King hun deuren voor de reizigers.
Op de 2e verdieping worden de vloeren verder afgewerkt en installaties aangebracht. In de komende twee weken gaan we verder met het aanbrengen van de gevel in de stationshal.
De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd tussen 7.00 en 19.00 uur en de verwachting is de overlast minimaal zal zijn.
Kerstvakantie
In de periode van 23 december 2013 tot en met 5 januari 2014 wordt er in principe niet gewerkt aan het nieuwe station. Dit geldt voor zowel de stationsverbouwing als de verbouwing van Stichthage.
Contact
Als u vragen heeft, kunt u deze stellen via ProRail Publiekscontacten, via het telefoonnummer 0800-7767245 of via de website. Ook op Twitter en Facebook plaatsen we regelmatig updates. Vragen en tips zijn uiteraard ook welkom via bovenstaande kanalen!