9 december: Kunstmarkt in Mariahoeve

Dit jaar organiseert KunstPost in samenwerking met Artery wederom een gezellige kunstmarkt op ZONDAG 9 december a.s. van 12 tot 17 uur op het Tarwekamp 3 in Den Haag (Mariahoeve). Dit keer is er ook een echte markt, met kraampjes, in kerstsfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om kunstenaars in hun atelier te bezoeken.

Kom kijken en genieten. Er is warme glühwein en warme chocolade melk om in de kerstsfeer te komen. Daarnaast staat er zoals altijd gratis koffie en thee voor u klaar met een lekker koekje. Voor de eerst 100 bezoekers staat er ook nog een gratis kerst geschenkje klaar!! Er is van alles te zien en te beleven. Kunst is heerlijk om dagelijks van te niegen en je fantasie te stimuleren. Daarnaast is kunst een bijzonder en waardevol kado voor de komende feestdagen!!! Uniek en nergens anders te vinden of te verkrijgen! Hier kan je mee thuis komen! Voor elk budget is er iets te vinden.

Denk er ook eens over om je geliefden een creatieve workshop en/of cursus kado te doen. Bekijk onze site voor het aanbod. Heeft u een Ooievaarspas? dan kunt u hiervan gebruik maken. Kunt u zelf geen keuze maken uit ons aanbod? dan kunt een KunstPostKadoBon geven. De KunstPostKadoBon is ook leuk voor in het kerstpakket. Vraag naar de mogelijkheden en bel 06-4475 8897.

De kerstmarkt is gratis toegankelijk en een belevenis opzich! dit wilt u niet missen!