5 september 2009: Wijziging planning werkzaamheden Juliana van Stolberglaan

Op maandag 17 augustus is de gemeente gestart met groot onderhoud aan de Juliana van Stolberglaan. Door rioleringswerkzaamheden is de planning gewijzigd.

De werkzaamheden worden in 3 fasen uitgevoerd. De gewijzigde planning is als volgt:

– De Juliana van Stolberglaan tussen de Laan van Nieuw Oost-Indie en de Koningin Marialaan wordt geasfalteerd vanaf 7 september 06.00 uur tot en met 11 september 16.00 uur.
– De Juliana van Stolberglaan tussen de Koningin Marialaan en de Prinses Beatrixlaan wordt geasfalteerd vanaf 28 september 06.00 uur tot en met 2 oktober 16.00 uur.
– De Juliana van Stolberglaan tussen de Prinses Beatrixlaan en de laan van Nieuw Oost-Indie wordt geasfalteerd vanaf 12 oktober 06.00 uur tot en met 16 oktober 16.00 uur.
Tijdens het asfalteren is de rijbaan geheel afgesloten voor al het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid; dit staat met borden aangegeven.

Bewonersbrief
Omwonenden hebben een brief van de gemeente gekregen met informatie over de wijziging in de planning van de werkzaamheden. In de brief staat ook een kaartje met het werktraject. U kunt de brief hier downloaden.