27 jan 2010: Inschrijven buurttuinen 2010

Inschrijven buurttuinen 2010


De gemeente Den Haag stelt ook dit jaar weer buurttuinen beschikbaar. Hagenaars die willen tuinieren, kunnen zich aanmelden voor een buurttuin. Gedurende het tuinseizoen, van 15 maart tot 1 november 2010, kunnen huurders hier hun eigen groenten, bloemen en planten verbouwen.


Kosten


Er zijn tuinen voor mensen van 55 jaar en ouder en tuinen voor basisschoolleerlingen en hun ouders. De tuinen voor 55-plussers zijn 30 m² groot en kosten 34,00 euro. De tuinen waarin kinderen met hun ouders kunnen tuinieren zijn 15 m² groot en kosten 17,00 euro. Voor de meeste tuinen is tegen betaling van 4,00 euro een sleutel te krijgen, zodat ook na sluitingstijd kan worden getuinierd.


 


Aanmelden


Hagenaars kunnen zich alleen persoonlijk en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs op onderstaande locaties aanmelden. Dit kan uitsluitend op woensdag 3 en 10 februari tussen 9.00 en 16.00 uur. Zodra het maximale aantal is bereikt, stopt de aanmelding. Er is een maximum van één tuin per huishouden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Na aanmelding volgt de officiële inschrijving en uitgifte van de tuinen (op volgorde van aanmelding). Hierover is ter plaatse meer informatie.


 


Locatie tuin


Locatie voor aanmelding op 3 of 10 februari


 


– Clingendael


– Overbosch


 


Milieu Service Punt Reigershof


Reigersbergenweg 280


– Havenkade 


– Markenseplein


– Duivelandsestraat


 


Stadsboerderij ’t Waaijgat


Havenkade 75


– Kornoeljestraat


– Mozartlaan


– Madestein


 


Schooltuin de Kornoelje


Kornoeljestraat 117


– Molenweide


– Hildebrandplein


– Groenteweg


 


Stadsboerderij de Molenweide


Stuwstraat 31


 


– Zuiderpark


– Erasmusweg


– Nijkamp


 


Milieu Service Punt Zuiderpark


Anna Polakweg 7 (ingang Vreeswijkstraat)


 


 Meer informatie staat op www.denhaag.nl/buurttuinen.