25 februari: Meet, Greet and Eat, met Haagse politici

Binnenkort zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Daarom nodigt Winwide, de organisatie voor integratie, emancipatie en participatie, u graag uit voor een bijzondere ontmoeting met vertegenwoordigers van zes politieke partijen in Den Haag. We komen bij elkaar om elkaar te leren kennen, samen te eten en elkaar te inspireren. 
De avond begint met een kort persoonlijke bijdrage. Politici geven voorbeelden van eigen activiteiten waar ze trots op zijn. Na een lekkere maaltijd bespreken we de dromen en plannen voor de toekomst. Hoe willen we de komende vier jaar verder bouwen aan de stad en hoe kunnen de mensen die samen Den Haag vormen elkaar versterken? We gaan in op de actuele uitdagingen en kansen voor emancipatie en integratie. Wat kan er beter op het gebied van  onderwijs, inkomen, zorg en persoonlijke groei ? Dit jaar is het thema voor de programma’s van Winwide ‘emancipatie in wereldgodsdiensten en levensbeschouwing’.  In het gesprek met de politici vormt dat thema dan ook de rode draad. 
Laat u verrassen. Wij gebruiken werkvormen waarbij iedereen meedoet. Alles mag gezegd, maar we organiseren geen debat voor doven. Het gaat ons niet om snelle oordelen of standaard oplossingen. Er is ruimte voor ontmoeting, vragen, twijfels en verschil van inzicht. Het gaat ook niet om winnen. We zoeken naar coalities en moedige keuzes. Daarbij komen we zelf ook in beweging.
Datum:          Dinsdag 25 februari 2014
Aanvang: 18.00 uur, maaltijd 18.45 uur, eind ca 22 uur
Locatie:          Mariahoeve, Resto VanHarte, Diamantcollege, Diamanthorst 183, 2592 GD Den Haag
Kosten:Programma  gratis. Eigen bijdrage voor maaltijd en drankjes € 6,- 
Voor studenten, 65+ ers en Ooievaarspashouders is korting mogelijk.
Aanmelden:U kunt zich voor 20 februari opgeven per email bij meet-greet-eats@winwide.nl.