24 september: Nationale burendag; braderie in de Theresiastraat

Op zaterdag 24 september is het Nationale Burendag. Buurtcentrum Bezuidenhout organiseert die dag met medewerking van wijkwinkeliers ‘de belevenis’ voor bewoners van alle leeftijden.

Er is livemuziek van de band New Coat of Paint, speed-daten voor buurtbewoners, Reiki demonstratie, gezamenlijk maken van een Buurtschilderij, workshop Linedance, versieren van plantenbakken door kinderen, springkussen, schmink, expositie van de schildersgroep, hulp bij het invullen van formulieren en informatie over de vele activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen. Bewoners worden ook uitgenodigd om zelf activiteiten voor buurtbewoners te organiseren in Buurtcentrum Bezuidenhout.
De wijkbus vervoert die dag iedereen die minder goed loopt op verzoek van en naar huis.

Curiosamarkt
Voor de curiosa markt zijn nog enkele tafels te huur voor €10- Bewoners van het Bezuidenhout kunnen een tafel reserveren via de centrale informatiebalie (i-Shop) van Buurtcentrum Bezuidenhout, Johannes Camphuijsstraat 25, telefoon 070 3477297

Wijkwinkeliers
Buurtcentrum Bezuidenhout heeft een unieke samenwerking met de wijkwinkeliers van het Bezuidenhout. Door een bijdrage in allerlei vorm ondersteunen de winkeliers in het geheel Bezuidenhout het wijkwerk van het centrum. Het wijkwerk krijgt op deze manier gestalte met de slogan ‘Voor en Door de Buurt’.

Braderie
De winkeliersvereniging Theresiastraat sluit aan bij de Burendag activiteiten met een grootse braderie in de winkelstraat van Bezuidenhout.